Kontakta oss

Funderar du på om vi kan hjälpa dig? Söker du jobb hos oss? Vill du bli en del av kreatörsfamiljen?

line-peach

Kontakta oss

070-370 22 51

Mail

Kreatörsfamiljen

Läs mer

Mail

Följ oss

Jobba hos oss

Läs mer

Ansök nu

Besök oss

The Park
Magnus Ladulåsgatan 3

Kontakta oss

combined-shape-footer

Lär känna teamet

anna

Anna Blank

Anna Blank

Visste du att min första affärsidé handlade om automatisering men med apor istället för robotar. AB AB APA skulle företaget heta. Efter mina initialer, aktiebolag och så de stackars arbetarna. Vill poängtera att jag är djurvän och inte särskilt arbetsskygg. Alla har en siffra som man känner lite starkare för mig är den siffran 3. Min passion i livet är relationer, människor och frihet på olika sätt.

Angelica

Angelica Lindgren

Angelica Lindgren

Visste du att jag har klivit upp i boxningsringen mot en obesegrad världsmästare, att min favoritsiffra är 24 och att jag har en passion för utmaningar. Jag säger aldrig nej till nya upplevelser och letar ständigt efter nya saker att prova på och lära mig.

Jenny

Jenny Pettersson

Jenny Pettersson

Visste du att singoalla-kex kan göra livet underbart efter sju dagars fjällvandring som trettonåring. Mitt guilty pleasure är realityserier som jag plöjer igenom medan jag pysslar, virkar eller målar. En siffra jag håller varmt om hjärtat är 11. Med den på ryggen har jag spelat fotboll i distriktslag och vunnit skytteligor.

_Malin2

Malin Andersson

Malin Andersson

Visste du att jag har hoppat fallskärm över Australiens kust, slängt mig ut från 104 meter höjd och varit med i en musikvideo. Och som gammal fotbollsspelare som jag är så har mitt turnummer blivit nummer 2. Min passion här i livet är att skapa, allt från relationer till saker och ting som gör mig eller någon annan glad.

Sofia

Sofia Attling

Sofia Attling

Visste du att jag bodde i Barcelona under ett fantastiskt år, gjorde mitt bästa att anamma kulturen och enbart umgås med spansktalande. Så här 20 år senare är jag grym på att säga hej och fråga hur du mår! Till skillnad från mina kära kollegor har jag ingen favoritsiffra utan jag älskar alla siffror.

kreatorsfamiljen3

Kreatörsfamiljen

Kreatörsfamiljen

Våra projektledare samarbetar med vårt stora nätverk av duktiga experter inom fastighets- och kommunikationsbranschen. Hittar du inte den du söker på den här sidan kan du kontakta någon av oss projektledare så hjälper vi dig rätt.

Följ oss på Instagram

Vill du få en inblick i vår roliga vardag på Property Passion? Följ oss på Instagram