Kontakta oss

Funderar du på om vi kan hjälpa dig? Söker du jobb hos oss? Vill du bli en del av kreatörsfamiljen?

line-peach

Kontakta oss

070-370 22 51

Mail

Kreatörsfamiljen

Läs mer

Mail

Följ oss

Jobba hos oss

Läs mer

Ansök nu

Besök oss

The Park
Magnus Ladulåsgatan 3

Kontakta oss

Samtycke(Obligatoriskt)
combined-shape-footer

Lär känna teamet

universal-medarbetare-1

Anna Blank

Anna Blank

Visste du att min första affärsidé handlade om automatisering men med apor istället för robotar. AB AB APA skulle företaget heta. Efter mina initialer, aktiebolag och så de stackars arbetarna. Vill poängtera att jag är djurvän och inte särskilt arbetsskygg. Alla har en siffra som man känner lite starkare för mig är den siffran 3. Min passion i livet är relationer, människor och frihet på olika sätt.

universal-medarbetare-2

Angelica Lindgren

Angelica Lindgren

Visste du att jag har klivit upp i boxningsringen mot en obesegrad världsmästare, att min favoritsiffra är 24 och att jag har en passion för utmaningar. Jag säger aldrig nej till nya upplevelser och letar ständigt efter nya saker att prova på och lära mig.

universal-medarbetare-3

Sara Pantzar

Sara Pantzar

Visste du att jag har tältat på savannen i Tanzania, varit bulldozer-förare i australiensiska öknen och badat med vithajar? Älskar siffran 4 efter ett tonårsliv med extremt mycket basket och min passion är att leva livet till max.

universal-medarbetare-4

Malin Andersson

Malin Andersson

Visste du att jag har hoppat fallskärm över Australiens kust, slängt mig ut från 104 meter höjd och varit med i en musikvideo. Och som gammal fotbollsspelare som jag är så har mitt turnummer blivit nummer 2. Min passion här i livet är att skapa, allt från relationer till saker och ting som gör mig eller någon annan glad.

kreatorsfamiljen

Kreatörsfamiljen

Kreatörsfamiljen

Våra projektledare samarbetar med vårt stora nätverk av duktiga experter inom fastighets- och kommunikationsbranschen. Hittar du inte den du söker på den här sidan kan du kontakta någon av oss projektledare så hjälper vi dig rätt.

Följ oss på Instagram

Vill du få en inblick i vår roliga vardag på Property Passion? Följ oss på Instagram